Perfect Simplu Coffee Shop

Perfect Simplu Coffee Shop este o cafenea situată în București, pe strada Sfântul Constantin nr.9. La acest proiect m-am ocupat de proiectarea și implementarea website-ului, a magazinului online și de crearea logo-ului.

Dr. Neghină Paraschiva

C.M.I. Dr. Neghină Paraschiva este un cabinet de medicină de familie, situat în Șelimbăr, jud. Sibiu, strada Mihai Viteazu nr. 199. La acest proiect m-am ocupat de proiectarea și implementarea website-ului, cât și de crearea logo-ului și al aspectelor de branding.

Teacher Spa

Teacher Spa este o platformă online dedicată elevilor și profesorilor care se pregătesc pentru examene. Pentru acest proiect am proiectat și implementat website-ul, am dezvoltat magazinul online și am creat spot-uri video de promovare.

Dent-Park

Dent-Park este o clinică stomatologică situată în București, pe Bulevardul Eroii Sanitari nr.25. La acest proiect am implementat website-ul în colaborare cu Tias Digital.

Dental House Clinic

Dental House Clinic este un cabinet stomatologic situat în Râmnicu Vâlcea, strada General Magheru nr.36. Pentru acest proiect m-am ocupat de implementarea website-ului în colaborare cu Tias Digital.